Over ons

In maart 2003 besloten wij, Janny en Ben van Kessel, de Gall & Gall in het winkelcentrum van Schalkwijk te Haarlem, over te nemen. Na jaren ervaring te hebben opgedaan in wijnen en andere dranken, hebben wij nog een uitdaging gevonden, het starten van onze site. Het is dan ook heerlijk om klanten een goed advies te geven aan de hand van de welbekende Gall & Gall Formule, die staat voor service en kwaliteit.
Nu in 2014 hebben wij onze nieuwe site gelanceerd, dezelfde formule die u gewend ben maar dan in een nieuw jasje om u nog beter van dienst te kunnen zijn.
Dit houdt in het kort in, dat u als klant online via deze website de aanbiedingen kunt bekijken, via de webshop kan bestellen en thuis laten bezorgen, U hoeft de deur niet meer uit! Dit wordt dan door TNT thuis afgeleverd. U kunt natuurlijk altijd binnenlopen in onze winkel, voor een persoonlijk advies.
Wij wensen u veel winkel plezier

Janny en Ben van Kessel

Janny van Kessel Ondernemer

Bruce van Kessel Ondernemer en Gecertificeerd Vinoloog

Ons eigen huismerk

Gall & Gall heeft een eigen huismerk. En daar zijn we trots op. Want deze enorme collectie huismerkproducten is het resultaat van jarenlange kennis en ervaring, die 130 jaar geleden gestart is met de oprichtster Maria Gall. En dat zie je niet alleen terug, dat proef je ook in de huiswijnen, huiswhisky, huisport of één van de ruim 40 suggesties van het huis.

Snelle Levering

Na bestelling van uw product zal deze al binnen 24 uur thuis worden afgeleverd, en dat voor maar €6,50 per bestelling ongeacht het aantal flessen!

Klantadvies

Onze webshop is zo gebouwd dat u zonder moeilijk te doen uw fles drank kunt vinden en bestellen.
Heeft u toch meer advies nodig?
Bel ons op 023-5334391

Gall&Gall Formule

Als volwaardig Gall&Gall Franchise onderneming kunt u ook via onze webshop genieten van de expertise en zorgvuldig geselecteerde dranken