Algemene voorwaarden

 1. Op het bestellen, bezorgen en ophalen van bestellingen via de webshop via Gall-haarlem.nl (de ”Website”) zijn de onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.
 2. Deze algemene voorwaarden gelden ook voor klanten handelend in de uitoefening van beroep of bedrijf.
 3. De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van de koper wordt uitdrukkelijk afgewezen.
 4. Door een bestelling te plaatsen geef je aan akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Privacy & Veiligheid

 1. Op de verwerking van persoonsgegevens van klanten en Klant&kaarthouders is het Privacy- en Cookiebeleid van Gall & Gall B.V. van toepassing.
 2. Bestellingen plaatsen in de Webshop kan alleen indien je een account aanmaakt op de Website. Om je account te kunnen aanmaken en de functionaliteiten te kunnen leveren, verwerken wij bepaalde persoonsgegevens van je, waaronder je e-mailadres, je wachtwoord en je geboortedatum. Hierdoor kun je gebruik blijven maken van je account en zorgen wij ervoor dat je veilig kunt inloggen. Je kunt alle gegevens die je online bij ons hebt opgegeven op één plek inzien, onder “Mijn account” op de Website. Deze gegevens zijn persoonlijk en wij vragen je hier vertrouwelijk mee om te gaan, in het bijzonder door je e-mail adres en het wachtwoord uitsluitend voor eigen gebruik te hanteren en deze alleen op te slaan op je eigen computer.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de Website, waaronder die met betrekking tot de programmatuur, teksten, beelden en geluiden, berusten bij Gall & Gall B.V. en/of bij diegene van wie wij een licentie verkregen hebben. Dit betekent onder meer dat het niet is toegestaan om zonder onze toestemming de op de Website vermelde informatie openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te bewerken, behalve voor persoonlijk gebruik.

Digitale marketing en Social Media

De content van Facebook, Twitter en e-mailings is alleen bestemd voor personen van 18 jaar en ouder. Door het Facebook-account te liken, het Twitter-account te volgen of je te abonneren op de e-mailings, bevestig je 18 jaar of ouder te zijn. Niets mag doorgestuurd worden naar, of op een andere wijze beschikbaar worden gesteld aan, personen die jonger zijn dan 18 jaar.

Thuislevering van je bestelling

 1. Als je een bestelling plaatst in de Webshop van Gall & Gall, zal PostNL zorg dragen voor de bezorging van de artikelen op het bezorgadres in Nederland en België
 2. Bezorging via PostNL:
 • De verzendkosten zijn 5,50 euro. Boven de 75 euro gratis verzending.
 • Welke levertermijnen en -tijdstippen voor je bestelling via PostNL gelden, kun je zien op de bestelschermen op de Website.
  Er wordt gestreefd deze levertermijnen en -tijdstippen te halen, maar we kunnen de levermomenten helaas niet garanderen. Je kunt ons dus niet aanspreken op een te late levering.
 • Tijdens het plaatsen van een bestelling in de Webshop kun je opgeven of je telefonisch of via e-mail door PostNL op de hoogte wilt worden gehouden over de status van je bestelling en het geschatte tijdstip van levering. PostNL bezorgt niet op de Waddeneilanden op zaterdag.
 • Wij verzoeken je op het overeengekomen bezorgmoment aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. De bezorgers van PostNL zullen bij twijfel over vereiste leeftijd vragen om legitimatie. Indien niet aan de minimum leeftijdvereiste (18 jaar) is voldaan, is onze bezorger helaas genoodzaakt de bestelling mee terug te nemen. De bestelling wordt geannuleerd en er zal 10,00 euro aan annuleringskosten in rekening worden gebracht.
 • De bezorgers zullen ze je vragen voor ontvangst van de bestelling te tekenen.
 • Indien je op het overeengekomen bezorgmoment niet aanwezig bent, zullen de bezorgers trachten om de bestelling af te leveren bij de buren. De bestelling zal alleen worden afgegeven bij de buren indien de ontvangende persoon 18 jaar of ouder is. Indien levering bij buren ook niet mogelijk is, dan zal PostNL een bericht in de brievenbus van de geadresseerde achterlaten en de volgende dag (uitgezonderd zondag en maandag) de bestelling nogmaals aanbieden. Indien de tweede afleverpoging (via identieke procedure) niet slaagt, wordt de ontvanger verzocht om binnen 7 dagen contact op te nemen met de Klantenservice van PostNL zoals vermeld op het schriftelijke bericht in uw brievenbus. Indien dit niet gebeurt binnen 7 dagen, dan zal de bestelling retour gaan naar ons distributiecentrum. De klant krijgt het orderbedrag minus de verzendkosten (5,50 euro) en eventuele transactiekosten vergoed.

 

Betaling van uw bestelling

Je kunt de online bestelling uitsluitend betalen via iDeal (direct betalen via internetbankieren) Je ontvangt de bevestiging van je bestelling via de e-mail.

Overige

 1. Onze producten zijn bestemd voor eindgebruikers en het is niet de bedoeling dat je ze doorverkoopt. Wij behouden ons daarom het recht voor om bestellingen bij twijfel niet uit te leveren of om een maximum te verbinden aan de te bestellen hoeveelheden van bepaalde artikelen.
 2. Hoewel de Website met de grootste zorgvuldigheid tot stand is gekomen, kan het voor komen dat kenmerken van producten (prijs, uiterlijk, allergenen vermelding, productinformatie, leveranciersinformatie, alcoholpercentage, volume) niet juist worden weergegeven of afgebeeld. In dat geval kun je geen aanspraak maken op levering op grond van foutief weergegeven informatie. Indien relevant gelden de op de verpakking van het product zelf weergegeven kenmerken. Daarnaast zijn wijzigingen in prijs en/of assortiment en drukfouten in de digitale bladerbare folder voorbehouden.
 3. De informatie op de Website wordt van tijd tot tijd aangepast. Indien je fouten op de Website aantreft, zouden wij het zeer op prijs stellen dat je dit aan ons meldt via onze Klantenservice (023-5334391, info@gall-haarlem.nl).

Wijziging en overige toepasselijke Algemene Voorwaarden

Wij kunnen deze Algemene Voorwaarden wijzigen. De gewijzigde voorwaarden gaan in zodra je een nieuwe bestelling bij ons plaatst. Je geeft daarmee aan akkoord te gaan met de gewijzigde voorwaarden.

Daarnaast gelden er aanvullende algemene voorwaarden voor de Klant&kaart en de Gall & Gall Kadokaart.

Klachtenprocedure of vragen

Wji staan ervoor in dat de door ons geleverde producten voldoen aan de overeenkomst die wij met jou hebben gesloten.

Voor vragen, opmerkingen en/of klachten over bestellingen en onze dienstverlening kun je contact opnemen met onze Klantenservice (023-5334391, info@gall-haarlem.nl). Onze Klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur). Onze Klantenservice zorgt ervoor dat je vragen, opmerkingen en/of klachten zo goed mogelijk worden afgehandeld.